DiA Academy

Welkom bij Dance in Art (DiA) en onze DiA Academy voor amateurs en semi professionals.

Dance in Art is een plek waar choreografen, dansers, muzikanten, beeldend kunstenaars, theater makers, fotografen en schrijvers bij elkaar komen. De visie van DiA is mensen in contact brengen met andere kunstvormen door middel van dans.

Door de participatie van mensen afkomstig uit verschillende disciplines heeft DiA een uniek programma samen kunnen stellen. Het programma wordt zichtbaar in de vorm van kunstprojecten en voorstellingen. Door het samenkomen van verschillende kunstvormen krijgen de voorstellingen een uniek karakter en bereiken zij een grote doelgroep. Er ontstaat een nieuwe dynamiek, energie en de mogelijkheden zijn eindeloos.

DiA richt zich op het rijke kunst- en cultuuraanbod in Haarlem. Wij geven kunstenaars en andere betrokkenen in de cultuursector de mogelijkheid om hun talenten in te zetten bij projecten en voorstellingen, en ook zelf nieuwe ervaringen op te doen. DiA maakt gebruik van het aanbod wat Haarlem al beschikbaar heeft en verrijkt deze. Niet alleen mensen die zich al op professioneel vlak bevinden binnen de culturele sector worden bij DiA betrokken, ook amateurs. Naast de mensen die daadwerkelijk actief bezig zijn met kunst en cultuur worden ook de andere bewoners van Haarlem betrokken bij DiA door het bezoeken van de kunstprojecten en voorstellingen. Door het combineren van verschillende kunstvormen is er voor iedereen wat wils. Een doelstelling van DiA is dan ook het verbinden van burgers en kunst middels een voor iedereen toegankelijk kunstproject of voorstelling.

De dansleerlingen van de DiA Academy werken intensief samen met de professionele dansers van Dance in Art. DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen professionele en amateur dansers wordt gestimuleerd. Ons team is erg gemotiveerd om het beste in de dansleerling naar boven te halen. Het leerproces vereist discipline en de dansleerling zal zowel fysiek als op creatief vlak worden uitgedaagd.

LOSSE LESSEN

DiA VOOROPLEIDING

DiA PREPARATION COURSE 

DiA AMATEUR DANSGEZELSCHAP