DiA Amateur dansgezelschap

Het DiA Amateur dansgezelschap is een groep voor iedereen die op een intensievere manier met dans wil bezig zijn of ervan droomt om later beroepsmatig iets met dans te gaan doen. Het DiA Amateurgezelschap werkt intensief samen met de professionele dansers van Dance in Art. DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen verschillende kunstvormen wordt gestimuleerd. Ons team is erg gemotiveerd om het beste in de dansleerling naar boven te halen. Het leerproces vereist discipline en de dansleerling zal zowel fysiek als op creatief vlak worden uitgedaagd.

Ons programma vergroot nieuwsgierigheid, zelfmotivatie, het onafhankelijk denkvermogen en het ontdekken van een eigen identiteit als danskunstenaar.

De dansleerlingen krijgen intensieve training in ballet techniek en moderne dans. De kennismaking met verschillende kunstvormen zal plaats vinden in de context van de dans. De dansleerlingen hebben de unieke mogelijkheid om dans te combineren met fysiek theater en beeldende kunst op een pre-professionele manier.

WANNEER

 

maandag | leeftijd: 11jr – 21jr | tijd: 18.00 – 20.00 

Waar: Dance in Art Studio, Energieplein 2, 2031 TC Haarlem

Cursus tarief: 398, – euro

Inschrijf tarief: 25, – euro

Aanmeldingen: vul onderstaand inschrijfformulier in en email het naar: info@danceinart.nl

 

DiA Academy aanmeldingsformulier (WORD)

DiA Academy aanmeldingsformulier (PDF)

Algemene voorwaarden Dance in Art

 

 LESSEN SEIZOEN 2017 – 2018

 

  • 1. 11 september t/m 20/11: (9 lessen)– Ballet: spitzen (of kracht en balans) en flexibiliteit/lenigheid– Thema ‘Humor’ plus choreografie locatievoorstelling.– NB: expositie Humour – 101 years of Laughing at art in de Hallen.Laatste dag: 10 september. Met de groep gaan kijken op zondag 3
    september en kennismaken met elkaar.

 

  • 2. 8 januari t/m 19 februari: (7 lessen)– Modern les door Rachele: (flexibiliteit/lenigheid aan bod laten komen.)
    Lesduur: 70 minuten. (5 minuten omschakelen)– Thema ‘Ritme’, choreografie Astrid (45 minuten)

 

  • 3. 5 maart t/m 26 maart: (4 lessen)– ballet: sprongkracht (lenigheid en balans blijven onderhouden)– thema ‘Ritme’ maar nu specifiek bezig zijn met zelf ritmes creëren.– choreografie Astrid blok 1 repeteren en blok 2 afmaken.

 

  • 4. 9 april t/m 28 mei: (6 lessen)– ballet: pirouetten/draaien (sprongkracht, lenigheid en balans blijven onderhouden)–  thema ‘omgevingsgeluiden als muziek’–  choreografie blok 3 met gebruikmaking van Viewpoints.

 

  • Juni: Voorbereidingen voorstelling 23 juni 2018

 

r o n a l a n e photography +31 6 417 817 72 (6 of 33)

r o n a l a n e photography +31 6 417 817 72 (1 of 33)