Welkom bij Dance in Art (DiA) en onze DiA Academy voor amateurs en semi professionals.

Dance in Art is een plek waar choreografen, dansers, muzikanten, beeldend kunstenaars, theater makers, fotografen en schrijvers bij elkaar komen. De visie van DiA is mensen in contact brengen met andere kunstvormen door middel van dans.

Door de participatie van mensen afkomstig uit verschillende disciplines heeft DiA een uniek programma samen kunnen stellen. Het programma wordt zichtbaar in de vorm van kunstprojecten en voorstellingen. Door het samenkomen van verschillende kunstvormen krijgen de voorstellingen een uniek karakter. Er ontstaat een nieuwe dynamiek, energie en de mogelijkheden zijn eindeloos.

De dansleerlingen van de DiA Academy werken intensief samen met de professionele dansers van Dance in Art. DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen professionele en amateur dansers wordt gestimuleerd. Ons team is erg gemotiveerd om het beste in de dansleerling naar boven te halen. Het leerproces vereist discipline en de dansleerling zal zowel fysiek als op creatief vlak worden uitgedaagd.

Onze lessen vergroten nieuwsgierigheid, zelfmotivatie, het onafhankelijk denkvermogen en het ontdekken van een eigen identiteit als danskunstenaar.

DiA Vooropleiding

De visie van Dance in Art is om de cursisten van DiA in contact te brengen met andere kunstvormen door middel van dans en zodoende de creativiteit van de cursist te vergroten. Dit is dan ook het uitgangspunt van onze 1-jarige vooropleiding (Preparation Course Higher Education) en onze vooropleiding die meerdere jaren beslaat. 

DiA Amateur dansgezelschap

Het DiA Amateur dansgezelschap is een groep voor iedereen die op een intensievere manier met dans wil bezig zijn. Het DiA Amateur dansgezelschap werkt projectmatig samen met de professionele dansers van Dance in Art. DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen verschillende kunstvormen wordt gestimuleerd.

Let's be Social