21

december
Het DiA Amateur dansgezelschap is een groep voor iedereen die op een intensievere manier met dans wil bezig zijn of ervan droomt om later beroepsmatig iets met dans te gaan doen. Het DiA Amateurgezelschap werkt intensief samen met de professionele dansers van Dance in Art.
Het gezelschap

DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen verschillende kunstvormen wordt gestimuleerd. Ons team is erg gemotiveerd om het beste in de dansleerling naar boven te halen. Het leerproces vereist discipline en de dansleerling zal zowel fysiek als op creatief vlak worden uitgedaagd.

Ons programma vergroot nieuwsgierigheid, zelfmotivatie, het onafhankelijk denkvermogen en het ontdekken van een eigen identiteit als danskunstenaar.

De dansleerlingen krijgen intensieve training in ballet techniek en moderne dans. De kennismaking met verschillende kunstvormen zal plaats vinden in de context van de dans. De dansleerlingen hebben de unieke mogelijkheid om dans te combineren met fysiek theater en beeldende kunst op een pre- professionele manier.

 

Wanneer

maandag | leeftijd: 11jr – 21jr | tijd: 18.00 – 20.00
Waar: Dance in Art Studio, Haarlemmerstraatweg 79, Broedplaats Bogota
Cursus tarief: 498, – euro
Inschrijf tarief: 25, – euro
Aanmeldingen: stuur een email naar: info@danceinart.nl